Satsa på ett bra eventtält

Ett eventtält är som det låter, ett smart tält för event av olika slag. Om du behöver ett eventtält, så kan du hitta flera bra modeller hos reklamtält.se. Bland annat dessa:

  • Standard
  • Premium
  • Heavy Duty

När det gäller deras standardserie, så är det ett tält med hög kvalitet, men det har ett konkurrenskraftigt pris. Tältet finns bara i en storlek och det är på 3x3. Det går att få den helt utan tryck, eller med önskat motiv.

Ett premiumtält, den har en något kraftigare stomme samt att det finns flera olika storlekar att välja på.

För dig som har högra krav på dina eventtält, du ska välja deras Heavy Duty. Tältet har en riktigt kraftig stomme samt att den finns i en massa olika storlekar.

Bra tält för alla sorters event

Om du ofta har olika event, så är det rätt smart att även ha ett så kallat eventtält. Det är enkelt att ta med och enkelt att fälla upp och att ta ner. Det är bra att kunna ha ett tält att stå i, oavsett event och oavsett väder!

Fundera på vad det är du är ute efter när det gäller ett tält för event. Det så att du får det som passar dina behov.

Behöver du ett specialtält?

Utöver eventtält, så har reklamtält.se även så kallade specialtält. Det är då lite rejälare exponeringslösningar. Dessa finns i en mängd olika varianter och storlekar och även i olika färger. Vad just du ska välja beror ju på vad det för event du ska på. Dock passar de alla bäst för festivaler och andra större event.